Buhsann!!

Haluu..

Dulu masa mula-mula menjinakkan diri dalam dunia blogging nie.. terasa sangat macam banyak benda yang ketinggalan.. yang x tau. Selalu juga terfikir.. saper ler yang nak baca blog aku nie.. tuh yang adakalanya x berupdate.. bersawang.. kejap on kejap off.. pernah jugak ler terasa hilang semangat untuk berblogging.. tapi dalam pada itu.. agak ramai juga yang dok sms tanya kenapa x der entry baru.. Then baru aku sedar, rupa-rupanya blog ni ader pengikutnyer.. Erm.. tuh yang silent readers x masuk lagi.. mcmana aku tau ader silent readers bilamana member2 bagitau yang kawan diorang.. awekz diorang ader baca blog aku.. ahaks… AwekZ?!! Ozey.. aper ko bagitau awek ko sampai dia jadi pengunjug setia blog aku.. wah gitu…!! Setia ker pun…

So di sini aku nak amek kesempatanla untuk mengucapkan ribuan terima kasih yang x terhingga kepada pembaca blog yang ala kadar jer kaedahnyer… thanx a lot to Jijah, Lalah, Sis Wany, Darwis, Yatie, Awekz Ozey, Carl, Wes dan yang lain-lain.. sekadar menyebut beberapa nama.. yang x disebut jangan terasa plak k.. lupa ler tuh.. Tapi dalam ramai-ramai tuh kan.. Sis Wany ni yang aku dapat tau jadi pembaca setia blog aku tiap bulan.. hehe.. sebab dia mesti tau perkembangan aku.. haha.. dah tentu-tentu satu tempat kerja.. sah-sah ler tau dia buka blog aku.. dia je ler pun satu-satunya kat tempat keja aku nie yang reti berblogging bagai nie.. teman-teman lain.. ?!! huh… x tau ler aku sama ada x reti ker, x der masa ker. Atau pun teknologi x sampai lagik.. ekeke… sabar ajer ler….

~ by phyneballerz81 on October 23, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: