Cerita Raya!

Haluu… I’m back!!

haha.. agak terlewat beberapa hari nak mengepost citer2 baru. Erm.. banyak jugak nie nak share peristiwa yang terjadi sepanjang raya seminggu nie. Pertama sekali biasa ler citer pasal raya.. raya pertama haruslah berada di rumah nenek berkumpul ramai-ramai sampai ke malam.. huhu… tapi x dapat duit raya daa… maklumla dah keje katanyer… Pastu raya kedua plak open house kat umah aku.. dari pagi sampai ler ke malam.. tapi sayangnyer x sempat plak nak snap2 camera.. al maklumla.. bz memanjang.. tamu pun x henti2 datang.. tapi tak per ler kan.. rezeki semua tuh..

Petang sikit barulah dapat rehat. Time tuh ler digunakan untuk perbincangan “isu besar”..hehe… besar sangat ler.. lebih kurang 2 jam perbincangan dibuat.. agenda seterusnya pegi carik kambing.. untuk Aqiqah anak akak aku dua orang.. anak lelaki.. so sorang kena sembelih 2 ekor kambing, jadi 2 orang 4 ekor kambingla jawabnya.. pegilah carik kat area Batu Sapi.. nasib baikla ader.. kesemuanyer ada 5 ekor kambing.. coz 1 ekor lagi untuk aqiqah anak pompuan cousin aku..

Citer seterusnyer… nanti2 la ye..

~ by phyneballerz81 on October 6, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: