Takziah Sis Wany..

Agak terlewat rasanya aku mengepost entry kali ni.. bukan aper.. lantaran kesibukan yang teramat membuatkan aku terlupa seketika akan blog ini..

Khamis lepas bersamaan dengan 28 Ogos kami dikejutkan dengan pemergian ayah Sis Wany meninggalkan alam yang fana ini. Sebab musabab aku kurang periksa pula.. tapi apa pun sebabnya.. itu hanyalah “sebab”.. Di sini ucapan TAKZIAH diucapkan kepada Sis Wany aku ucapkan mewakili seluruh warga SKNE… apa yang aku harapkan Sis Wany tabah menghadapi dugaan ini. Kesian jugakkan.. dah lah kat sekolah pun diuji dengan pelbagai dugaan.. nasiblah dia ni agak kuat orangnyer..

Okla.. dengar2nyer dia pun dah minta cuti sampai Rabu nie.. harap2 dapatla spend time dengan mak dan adik beradik yang lain untuk hilangkan kesedihan.. Ok Sis… cuti-cuti jugak k.. anak-anak kat skul tu jangan dilupakan… hehe… next week UPSR…!! Daa…

~ by phyneballerz81 on August 31, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: