Shopping Lagi…

Huhu.. bulan nie terasa macam bosan yang amat.. tak der bende yang agak best yang berlaku di sekolah untuk dikongsikan bersama.. balik-balik isu itu..isu ini.. membuatkan aku terasa macam mahu memuntahkan segala isi perutku.. muak.. isu-isu pentadbiran yang tak akan ada penghujungnya.. isu dengki mendengki sesama sendiri.. isu tak bleh nak tengok orang senang sikit.. dan isu perasan diri dah cukup perfect.. semuanya seperti hanjeng…

Erm.. apa pun.. kehadiran aku di bandar ini kali ini menyaksikan pengangkutan bermacam-macam jenis barang yang tak berfaedah niee… shopaholic la kononnyer… segala baju.. seluar la.. apa pun seluar nie memang aku taste dari bulan lepas lagi.. Giordano jerk.. n then yang paling best perfume ler lagi.. kali nie Hugo Boss katanya… XX tu.. walaupun untuk woman tapi ada aku kesah?!! lagi pun kat tempat aku hidung saper ler yang arif sangat tentang perfume merfume nie… rata-ratanya jakun… sakai.. kuno… jahil tentang semua tuh.. cuma ada beberapa orang ler yang agak advance.. contohnyer… eh.. perlu ker sebut nama?! nanti yang tak tersebut terasa hati ler plak.. so paham-paham sendiri ler saper ek.. barang-barang lain yang turut diangkut seperti biasala makanan.. barang-barang dapur… dan Oppss… terlupa plak… bulan nie kebetulan ada rezeki agak lebih sedikit.. jadi aku pun dengan bangganya mengangkut peti ais Samsung 2 pintu dengan harga yang tak seberapa.. tujuannya bukan untuk berlagak atau aper.. (seperti yang kedengaran suara2 sumbang di ulu itu..).. tujuannya untuk kemudahan nak menyimpan lauk-lauk basah.. choc.. nak minum air sejuk.. coke sejuk.. kan mudah… tuh jer ler tujuan dia pun…


Esok dah nak balik sekolah semula.. minggu depan ader Kem Motivasi untuk budak Y6.. tak sabar rasanya.. walaupun aku bukan pengarah projek tapi aku handle slot yang agak berat jugak.. iaitu Aktiviti Burung Pungguk.. atau Burung Hantu.. tuh yang sebok nie surfing nak cari info tentang aktiviti tu.. ye ler.. selama nie mana pernah aku ikut benda-benda macam tuh.. aper pun.. aku harap dapat buat yang terbaik dengan kerjasama rakan-rakan di sekolah..

~ by phyneballerz81 on July 26, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: