Karaoke Tanah Mas Hotel

Huhu.. setelah penat ngabang di rumah Sis Tini.. kitorang proceed dengan plan seterusnya.. iaitu berkaraoke di Tanah Mas Hotel.. Kitorang janji nak datang kul 8:30 p.m.. tapi tym tuh aku ngan Sis Wany jerk yang ader.. yang lain2 masih ader hal.. so tanpa membuang masa.. kitorang berdua pun terusla masuk ke private room yang bleh memuatkan 6-10 orang dan tanpa segan silu terus menyumbangkan suara yang memang dah sumbang.. eh.. apa aku peduli.. hangpa nak dengaq.. hangpa dengaq.. hangpa tak nak dengaq.. hangpa tutup telinga.. yang penting sumbangan suara itu adalah sesuatu yang dibayar ok..

Memandangkan suhu di bilik itu agak mendinginkan.. so apa lagi.. haruslah order teh tarik.. nak memanaskan badan katanya.. Sis Wany plak order Hot Choc sebab katanya x sedap perut.. alahai.. x ceriala Sis Wany kali nie.. walaupun habis beberapa buah lagu dia bantai.. hebat…! Sejam pastu Sis Tiny n husband pun datang.. punya main diorang bantai gelak tengok aku order teh tarik.. Kureng betul.. terus dia pi order beer.. kurang asam ko Tini.. bukan main paksa lagi tuh suruh orang minum.. Tapi memandangkan iman di dada masih kuat, padu dan jitu… maka terpaksalah aku berhenti di sini dan terus melelapkan mata di hotel kerana….KONG… Sampai sini saja ya…

~ by phyneballerz81 on June 28, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: