Bio Pure Ken 2 – ELKEN!~

Dah lama sebenarnya mak aku berkenan ngan Water Purification System @ R.O Purification System nie.. tapi ye la.. sebelum nie dapat tengok orang pakai jerk disebabkan faktor kewangan yang agak terhad. Ye la.. harga satu nie jer RM3000++.. banyak bleh beli dengan nilai macam tuh.. tapi tak per ler.. tertunai jugak ler akhirnya hajat mak aku..

Sebenarnya.. banyak khasiat R.O nie.. pada yang pecaya ler.. kalau nak tau aper khasiatnyer.. visit this website.. http://www.elken.com.my .. neway.. aku pun bukan ejen elken… so i have no point to hardly promote this.. pandai2 korang ler.. ader plak yang kata.. R.O nie sama jer dengan yang lain-lain tuh.. Pendek kata.. pada pendapat aku ler… for those yang ada -ve thinking mcm tuh.. sebenarnye.. depa D.E.N.G.K.I. tapi x nak ngaku… Huhu… Daa….

~ by phyneballerz81 on June 4, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: