Trip to Labuan

Ya ampun.. bersawang lagi blog aku.. percutian kali nie agak berbeza sedikit.. hehe.. ye la.. slalunyer penuh ngan entry-entry yang macam2.. yang merapu ada.. yang x berapa nak merapu ada.. bukan aper.. terasa macam kat umah nie nak tido, makan, tgk tv n karaoke jerk..

Ok ler.. Rabu lepas.. aku joinla rombongan meminang kazen aku ke Labuan.. mulanya memang x nak pegi coz dah buat appointment ngan doctor nak cabut gigi. Tapi memandangkan dia nie antara kazen aku yang agak close ler jugak.. jadi kesian la plak dia kan.. tuh yang aku pegi tuh..

WALAUBAGAIMANAPUN….. masa yang ada terlalu terhad.. tak sempat nak berjalan kemana-mana.. huhu… tak sempat nak shopping.. kuciwa sangat… cuma chocolate n perfume sempat terbeli.. huhu. tapi tak per ler..harap bulan 11 nanti kalau pegi lagi la… nak shopping sakan…


Tu dia… bakal pengantinnyer.. ekekek…

(moteef sangatkan kaler pink ittew… ahaks)

Hantaran daripada pihak perempuan..


Hantaran daripada pihak lelaki…

~ by phyneballerz81 on June 2, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: