My UUM’s clicks!!

My very close friend yang quite long time juga x jumpa, Yati, suddenly told me that she has been reading my blog. and.. she noticed something.. where’s the stories about my past at UUM..?! ahaks.. dan tetiba aku pun baru terfikir.. banyak kenangan manis suka duka yang bleh aku share kat sini.. but it will be more interesting if the pictures attached wit the entries.. huhu… tapi nanti-nantila.. skang nie pun tengah collect pics lama dgn kawan2.. so.. untuk my bestfriend Yati.. keep waiting yaa…

~ by phyneballerz81 on April 25, 2008.

2 Responses to “My UUM’s clicks!!”

  1. saya dah agak dah, awak ex-uum. ada tanya dlm shoutbox😉 and i’m sure, awk mesti tak ingat/kenal saya. sbb saya tak se’glemer’ awk😀 awak ingat lagi sherry? dia rumate saya🙂 kelas kita berjiran masa matrik🙂

  2. sherry?! budak johor?! rambut pendek?! yang tetiba pakai tudong (kalau x silap ler…)..

    aiks.. i glemer ker masa matrik?! glemer pasal aper ek.. awak ni nama aper?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: