My Dunhill!!

Opss.. jangan silap.. bukan rokok ek.. tapi perfume… so memang dah kebuntuan idea tak tau nak beli aper this month.. so i amik keputusan untuk beli perfume.. huhu.. perfume lama pun mcm dah agak bosan nak pakai.. so i decided beli Dunhill.. yang bestnye.. free gift dia.. overnite bag, sample parfum and shower gel.. last time (my BOSS perfume) i had overnite bag (too small) and sample parfum..


dan kasut jugak… it’s been almost 2 years i dun have the new one.. so..


hehe… selebihnya.. baju n buku2 jerk.. Ilmiah la konon katanya…

Erm.. what else?! Okies.. lets talk about my routine of April ( walaupun..!).. Everything was goin’ smoothly and better as planned. Last two months I have been attended the confirmation’s interview as PPPS and at the end of last month I got the answer yg mana kitorang sumer lulus with the flyin’ colors (katanya… walaupun x der % of marks). It has been surprising me. I guess it will takes for 3-4 months to get an answer from them.. so I just completed the medical check up for this confirmation purpose and hopefully everything will going ok without any major probs at all.. (and hopefully my blood presure x turun naik turun naik lagi… huhu..)

As usual.. every month.. this is the time that everybody in this rural area will get the chances untuk bernafas lega.. PAY DAY TIME.. haha.. bodoh sangatlah kalau ada yang tak nak keluar.. feel free to do anything instead of staying di dunia yang tidak bertamadun.. So.. bulan nie agak berbeza sebabnya aku, Ozey n Alip mendahului carta.. Rabu lagi dah keluar.. yang mana at the same time kami berjaya menghanginkan rakan seperjuangan yang lain.. hehe.. jangan marah Sis Wanee..

Erm.. it’s quite a long time I didn’t talk about the environment of my work. There has many things to share but I dun really think it’s a good idea to posting here.. ye la.. skang pun dah makin ramai yang celik blog.. not nice la kalau tuan empunya badan terbaca –ve entries bout her/him.. x mention nama pun rasanya my enemies tau diorang yang dimaksudkan.. (wah.. makin menjadi-jadi ramai musuh skang ni)…

Erm.. neway, I should say this which is i’ve to take this opportunity to wish a very good of luck to my click Ozey.. yang hardly struggle doing his preparation for English Proficiency Test.. haha.. Jangan jeles la ek.. I have nothing to do with that test as my English was credit in SPM (amboi.. berlagak nie..).. Semua pun berpunca dari ETEMS la ni .. apa la.. well.. ko tau kan juga napa nama aku tak tercalon untuk ETEMS.. 1st.. kerana credit BI.. tapi faktor utamanya kerana kat opis ko tu ramai yang anti aku.. dengki dengan aku.. tapi time tuhkan 1st year berkhidmat.. (katanya!!!!)… so nak melawan2 bagai nie.. agak tak berapa nak berani (konon!)… sedangkan sudah terang lagi bersuluh Kursus Orientasi MT Y6 last year patutnya aku yang kena pegi pun tetap juga nie dengan gigihnya bos ko tak bagi aku pegi hanya kerana……… ko dan aku jer yang tau.. but i have to tarik balik apa yang aku cakap tadi as the exam has been postponed to June… hehe… so seronok la ko..

Hehe.. Tapi tak pa… (masih kuat amalkan tabiat “Tak Pa” ni time tu)… skang nie aku yang kononnya lebih banyak diam.. lebih banyak melawan dalam diam.. lebih senang bersikap introvert… Akhirnya melawan dalam nyata.. hah.. memperlihatkan keextrovertan aku.. Ok guys.. I am actually shouldn’t behave like this.. but sometimes I have to!! When people keep pushing u to do something which is not relevant.. lebih-lebih lagi yang bercanggah dengan prinsip hidup anda.. this is the best way that I ever done to show them that I am not a kind of person who just keep silent for whatever things happen against me. Haha.. Ibarat kata, bertemu buku dengan ruas..! Bukan nak tunjuk diri jaguh.. sekadar nak tunjukkan tak semua benda bleh diperlakukan sesuka hati ke atas diri sesiapa saja.. so next time… they have to be very careful..

ALAMAK.. TERLEBIH SUDAH!!.. haha… to my clicks yang terasa hati dengan coretan nie.. so sorry.. I’ve no intention to say these. But to my enemies… coretan ini memang khas untuk tatapan anda.. haha… Last but not least.. Vote for Stacy… Alamak.. terlebih sudah.. (nah.. nah.. tak habis2 la tuh dengki aku suruh vote untuk Stacy…) walaupun aku tau Stacy tak akan jadi juara sebab dia Sabahan… (biasalakan.. orang-orang belah tuh kan tau nak kaut sumber-sumber dari Sabah / Sarawak jerk… untuk dirikan KLCC la.. KLIA la.. buat projek tu la.. inila..) hah.. skang hangpa bukak mata.. sapa selama nie yang sokong kerajaan BN hampir keseluruhan penduduknya.. SABAHAN n SARAWAKIAN jugakkan… ngeh3x.. tak nak la cakap panjang2 isu nie.. ada yang tak dapat terima hakikat tu… hehehe.. so layan jer ler tag line Bang Bil.. LU PIKIRLA SENDIRI….Salamzz…

~ by phyneballerz81 on April 25, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: