DAMN SHIT!!!


Pagi-pagi lagi dikejutkan dengan permintaan seseorang yang tersangatlah tidak masuk akal!! SIALAN!!!!! bukan orang tuh yang sialan.. tapi permintaan itu dan si PECACAI ANGKAT NAJIS itu yang SIAL dan HANJENG!!!…aku jadi tak der mood terus untuk mulakan hari ini..
Cerita dia macam nie.. adala sorang Pecacai Angkat Najis nie dok sms-sms aku kata macam-macam… kata itu ini (nak tau ker aper dia cakap?!.. x yah la..!!) tapi sehinggalah ke saat pagi tadi (sebelum menerima panggilan telefon itu).. aku masih lagi percaya yang Pecacai Angkat Najis tuh adalah orang yang aku dah jangkakan!! dan aku pun terus layan punya layan… kira macam layan “baik punya”la…. ye la… come on la kan… takkan orang yang ko tak kenal tetiba ko nak ajak kawin semua tuh… unless ko tau dengan siapa ko bersms tuh. Tuh jugak la yang jadi pada aku.. sebab aku tau siapa di hujung talian tuh la yang membuatkan aku berani untuk layan “kow2”!!


Tapi rupanya aku terkena… DAMN SHITT!!!!!!!… haprak punya Pecacai Angkat Najis… rupanya dia nie kawan kepada orang yang aku dah jangkakan.. sungguh tak disangka.. tidak menjangkakan sama sekali yang si Pecacai ni adalah kawan kepada dia.. sehinggala orang yang aku tersilap jangka tadi call dan bagitau hal yang sebenar.. bila aku explain tak nak percaya pulak… sedangkan aku tidak melihat di mana kesilapan yang aku buat.. kalau kesilapan itu diukur kerana melayan sms Pecacai Angkat Najis tuh… aku rasa sehingga ke pagi tadi (sebelum dapat tau hal sebenar)… aku tak rasa ianya salah.. !! sebabnya ye la.. “WOI.. AKU INGAT ITU KO LAH!!!!”... hah macam tuh lah bunyinya dalam otak aku… tapi bila skang nie dah dapat tau yang itu bukan dia… aku tak tau nak buat apa.. aku jadi macam tak karuan.. !!~

untuk ko RIO (bukan nama sebenar)

Apa yang aku dapat buat ialah… kalau benarlah itu bukan ko (ko kena pastikan itu bukan ko!!!)… aku hanya bleh memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung buku lali… tapi kalau memang itu kau yang kononnya nak “menfriendtest”kan aku…. AKU TAKKAN MAAFKAN KAU!!!!!!!!!!!!!!!

~ by phyneballerz81 on March 13, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: