Gaia.. Gaia.. Gaia…

Frrinngg… Tetiba muncul jelmaan saka pondan yang perlakuannya mencuit hati.. (tengok tu.. sensitif sangatla tuh.. cakap pasal perlakuan lembut jer nak sakit hatila kononnya.. aper ko ingat ko dafi?!).. teringat plak komen Aznil pada Kumpulan Cham (Raja Lawak Astro) semasa konsert ke berapa ntah.. Aznil kata..”tanpa meniru perlakuan lembut itu pun, saya rasa awak masih boleh menghiburkan penonton”… kira macam stereotype la.. saban minggu walaupun tidak banyak.. sedikit pun mesti ada gaya-gaya Nyah yang dikarektorkan oleh budak dua ekor nie… Persoalannya, apakah komen itu dilemparkan kerana diri merasa tersindir dengan perlakuan tersebut.. atau memang benar-benar ikhlas.. dan persoalannya lagi… huhu… ini bukan persoalannyala… yang sebenarnya nak bercakap pasal drama Gaia yang baru tak lah baru sangat.. rasanya dah banyak episod jugak main kat Ria..

Aku tak lah mengikuti sangat cerita nie.. cuma sipi-sipi jer.. kalau masa tuh rancangan TV lain tengah iklan.. barulah tengok.. dan ntah kenapa tiba-tiba terperasan dengan tajuk drama nie G.A.I.A…. dan tetiba terimbau plak kenangan waktu di Universiti dulu… time tu quite famous la juga perkataan nie digunakan bagi merujuk kepada ************ (sepanjang ini ker ejaannya?).. dan secara peribadinya.. aku rasa G.A.I.A nie mempunyai hubungkait yang begitu rapat dengan apa yang aku maksudkan.. hehe.. dan kebetulanla pulak watak si Zizan nie… huhu.. memang kena sangatla… syabasla Zizan.. anda memang hebat.. !!

~ by phyneballerz81 on March 10, 2008.

One Response to “Gaia.. Gaia.. Gaia…”

  1. See Here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: