Whazup2.. Mila In Da’ House..!!

Tiba-tibakan?! Kenapa?! Tak Percaya ker?! huhu… bukan aper.. sekadar nak berkongsi pendapat ataupun pandangan peribadi seorang aku… (mesti tak tercapai akal orang yang biasa2 jer adernyer!!) walaupun isu-isu AF5 nie dah basi… tapi aku tetap nak bercakap juga sebab ini blog aku.. sukati aku la nak cakap benda yang dah basi ker.. dah berulat ker… Bercakap mengenai MILA.. Juara Akademi Fantasia Musim Ke5.. merupakan juga Juara Wanita Pertama AF.. walaupun dah nak masuk AF6 dah pun nama Mila tak henti-henti diperkatakan.. terdetikla juga difikiran.. bila nama kita sering diperkatakan.. atau menjadi sebutan.. adakah bermakna kita hebat?!! Ahakss… fikir sendiri ye…

Terkenang semula kata-kata Bekas Pengetua AF5, Roslan Aziz.. beliau pernah katakan yang vokal Mila memang power.. memang meletopzz… dan memang boleh terkenal dengan suara dia yang “macam tu”… ahakss… tetiba ketiak aku bagaikan digeletek seseorang… terasa geli plak… pecah berderai tawa aku. Bukan apa.. pertama sekalilah kan… dari konsert minggu pertama hinggalah final… ada tak sesiapa yang bleh bagitau aku lagu mana yang dia nyanyikan tidak ada sumbang langsung?! ada sesiapa berani?! aci potong jari kalau ada yang berani…

Tapi tuh tak per lagi sebab time tuh kan student… dia pun baru belajar.. sumbang mambang time tuh bleh dimaafkan… tapi skarang dah jadi artis beb.. artis!! malu beb kalau nyanyi sumbang.. tetiba dengar dia nyanyi live lagu Mila Bila Cinta.. lagi la terberderai ketawa aku.. terbahak-bahak jadinya.. tapi bila dengar dalam CD album dia.. wah wah.. hebat sangat vokal dia… so… anda nilailah sendiri.

sebenarnya entry ni bukan bertujuan nak mengutuk Mila.. aku tuh bukanlah tak minat Mila.. aku dengar juga lagu2 dia.. tapi aku quite menyampah ngan orang yang memuji melampau2 nie sedangkan hakikatnya “nan ado”.. jadi sekarang aku ker yang tak reti nak nilai vokal atau Mr. Roslan Aziz yang cakap ikut sedap mulut. Hehe… soring bang roslan (bukan ko baca pun blog aku).. nak tengok kemana hala tuju Mila seterusnya…

~ by phyneballerz81 on March 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: