Singgahsana Raja Sehari

Inilah dia Singgahsana Raja Sehari (pelamin ler tuh… huhuhu..) abang aku yang akan digunakan pada 9hb Dis nanti. Nak kata puas hati aku rasa x lah berpuas hati sangat sebabnya ia terlalu simple.. bagi akula.. masih terlalu banyak lagi pelamin-pelamin yang lebih meletup dari ini.. walaubagaimanapun.. kazen mazen semua puji kata cantik.. apa yang mampu aku jawab hanyala.. “sesuai ler dengan budget yang ciput”… huhu.. ciput-ciput pun ianya hasil titik peluh aku… aiks.. bukan aku yang buat la pelamin.. aku cuma bayar orang untuk buat. Hehe.. Pilihan warna tema “Gold n White” ni adalah pilihan kakak aku. Paling x tahan gelak bila tengok bangku dia.. tau-tau jer pengantin bersaiz besar.. tup-tup bila datang, bangku pun saiz XXL… haiyoo.. mati la camnih. But overall, I just can say “erm.. not bad”.. anyway.. thanx to Elle yang bertungkus lumus sorang-sorang buat pelamin nie.. cayala bro!! Auww…

~ by phyneballerz81 on December 6, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: