Happy Birthday!~

Happy Birthday To me..
Happy Birthday To me..
Happy Birthday Happy Birthday..
Happy Birthday To me..

(Clap ur hands)

Hu hu hu.. Best sangat hari nie. Bukan best sebab umur dah meningkat.. tapi best sebab dapat celebrate besday ngan family and kawan-kawan. Memandangkan masa pun agak suntuk untuk nak buat semua preparation untuk party nie.. so amik keputusan untuk guna khidmat katering.. Alah katering ngan member juga.. apa yang bestnyer cater dengan dia nie selain makanan sedap.. sebagai kawan.. harusla makanan pun agak melimpah ruah.. so tak yah takut tak cukup makanan ker.. kebetulan tetamu yang datang pun agak ramai.. dan sangat tak sangka.. rakan-rakan bekas IP dulu pun datang.. jauh tuh datang.. dari Labuan.. kebetulan makan angin kat sini.. tu yang dapat gak jemput diorang celebrate sekali.. Thanx Cheet and Asma.. Tapi apa yang tak bestnya plak tak sempat nak amik pic walaupun satu.. busy sangat tau.. cuma sempat amik pic cakes jer.. al maklumla.. cake jer pun dah empat biji.. aiyoo.. tetap nak highlitekan kek jer ader 4 biji. Tapi untuk pengetahuan.. tiga daripadanya adalah ehsan sedara mara dan kawan-kawan.. tak sangka plak diorang datang bawa kek.. dan dua biji habis malam nie sebab tapaukan tetamu-tetamu.. 2 biji lagi masih ader kat freezer tu.. sapa nak makan tuh?!! Nasib baikla fresh cream cake.. nak jugakla simpan-simpan sikit.. kalau butter cake tadi.. harus bagi semua kat diorang suruh bawa balik..

Tapi apa pun.. celebration yang paling tak dapat lupa last year kot.. masa tuh kat IP lagi.. habis kena siram ngan air tepat kul 12 tengahmalam.. memang tak dapat lupala saat tuh.. nasib baikla masa tu mood pun tengah ok.. kalau tak.. tak pasal-pasal kena siram balik.. hehe..

Apapun.. sekarang dah start cuti sekolah.. rasanya banyak gak aktiviti nak buat.. antaranya majlis perkahwinan abang aku yang akan berlangsung 8 Dis nie.. tak lama lagik tuh.. skang pun tengah busy buat preparation. Hehe.. dan paling tak sabar sebenarnya nak ikut pegi honeymoon.. huhu.. nak menyebok gak la.. bukan senang nak bercuti kalau tak der kesempatan macam nie.. so nantikanla kemunculan entry akan datang ek.. Ok. Salamzz..

~ by phyneballerz81 on November 18, 2007.

2 Responses to “Happy Birthday!~”

  1. Hepi besday bro..

  2. thanx..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: