Menjalin Persahabatan Kekal Abadi!!


Gonna Miss U All!!

Zaza Ben CTing Lalah KakIna Dyiean KakMas DinVivi Lala Nor Pat Sab
Salman Sit Jue Usman Aisyah Akuez

~ by phyneballerz81 on December 21, 2006.

4 Responses to “Menjalin Persahabatan Kekal Abadi!!”

  1. Nyum…Nyum… Lazzaatttnye…
    Inngat lagii rase kek tu… Saat menikmati kat Crocker Range sama teteman… dah x de peluang nak bersama macam tu lagi kan?…. tp sesemua memori akan tersemat dalam ingatan kerna korang member yg paling best.. paling rapat… yg paling sukar nak berpisah ngan korang… Tu Ladybird la… Org len x tau la plaks… Frenz Keep in Touch Forever…

  2. Aduh.. nama pun anonymous.. cubaler tukar kat bawah nuu.. ader “other” tuh.. type ler nama.. so tau gak saper yang menopous nie.. opss.. yang mengepost!!

  3. amboi..amboi… amboi… suke ati mengata org menopous yer… Penting ke nama tu… uish.. Dj ni..

  4. Da ade nama da.. Puas ati…
    eleh.. hehe… x tahu sbnrnye.. main bantai je klik Anonymous tu..
    Anyway…papepun yg dj ckp…
    I Miss U always… n Others Kengkawan Also…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: