~DRaMa~

Hi.. Hola..


Tetiba cam nak buat entry baru.. Sebenarnya nak tanya pendapat korang berkenaan rekabentuk cover novel aku yang terbaru. Kepada kawan-kawan Maths yang lain yang tau aku tengah tulis novel tu.. ari tu ader tanya kan tajuk yang sesuai dengan penulisan aku yang masih dalam proses tuh.. tadi time buat cover tuh mcm terlintas dalam fikiran satu tajuk iaitu “DRaMa”.

Actually mungkin juga tajuk ni aku pilih sebab citer yang aku buat pun berkisarkan tentang kehidupan sehari-harian. Seperti yang kita tau, kehidupan kita di dunia ni bagaikan sebuah drama. Perlakuan, tingkahlaku, pergerakan, percakapan dan banyak benda lagi seakan-akan diatur dan kita tahu siapa yang mengatur dan menetapkannya. Sebagai manusia kita hanya merancang dan yang menentukan adalah yang maha Esa.. samala juga dalam sesebuah drama.. sinetron.. filem.. cerekarama.. ada pengarah yang mengarahkan pelakon untuk melakonkan sesuatu watak.. cuma bezanya dalam kehidupan seharian.. akal fikiran menjadi penentu pergerakan kita.. tersilap langkah.. pandai²lah jawab…

Cover ni bukanla dah tak bleh ubah.. sebab tuh la nak tanya comments dari korang. Kalau ader yang perlu diperbaiki, insyaAllah akan diperbaiki. So jangan malu² nak tinggalkan komen.. nak kata buruk ker… tak sesuai ker.. terserah.. sekurang-kurangnya bleh buat improvement.. ye tak?! hehe.. Klik jer kat pic tuh kalau nak tengok dengan lebih jelas lagi. Kalau rasa nak komen, tinggalkan jer komen kat entry ni atau pun kat tag board sebelah ok.. Tq geng!!

~ by phyneballerz81 on December 21, 2006.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: